SpellenSpelnieuwsEfteling krijgt eigen versie Monopoly™ spel

Efteling krijgt eigen versie Monopoly™ spel

-

Ben jij gek op Efteling spelletjes? Goed nieuws! De Efteling heeft sinds kort een eigen uitgave van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. 

Over het speelbord door de Efteling

Klik voor een grotere versie

Monopoly is sinds 1935 het meest gespeelde bordspel ter wereld. Inmiddels zijn er meer dan 300 miljoen stuks verkocht in meer dan 50 landen. Deze unieke Efteling-editie van het spel neemt fans mee langs tal van bekende attracties, zoals Droomvlucht, Villa Volta en de Python. De stations van het spel worden symbolisch ingevuld door de Efteling-verblijfsaccommodaties.

“Een mooie traditie”

Klik voor een grotere versie

Het spel ademt de sfeer van de Efteling. Zelfs de Kans- en Algemeen Fondskaarten staan vol met typische Efteling-wetenswaardigheden en het speelgeld is ‘echt’ Efteling-geld.

“We zijn enorm trots op deze speciale Efteling-editie van het iconische Monopoly spel. Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling met het gezin, een mooie traditie. Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis,” aldus Fons Jurgens, algemeen directeur Efteling.

Het spel kost € 55,- en is nu al verkrijgbaar bij de Efteling shop, maar vanaf 1 november ook op webwinkels zoals Bol.com

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties