FilmsFilmnieuwsTwee maanden gratis Disney+

Twee maanden gratis Disney+

-

Vanochtend werden we verrast met deze opmerkelijke stap: Disney heeft haar streamingkanaal Disney+, dat oorspronkelijk gelanceerd zou worden op 12 november, al live gezet! En nog beter, de eerste twee maanden kun je de dienst helemaal gratis bekijken.

Je kunt je aanmelden op deze officiële pagina van Disney, en daarna de app via iOS of Android downloaden om je eerste blik te werpen op de content. Nog niet alles staat live omdat dus 12 november de officiële launch is, maar het is genoeg om even zoet te blijven…

Zo zijn er veel Disney klassiekers te bekijken, maar bijvoorbeeld ook de tekenfilmserie van X-Men uit de jaren 90! Neem dus snel een kijkje!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties