FilmsFilmnieuwsDe eerste foto's van Idris Elba als de scherpschutter in The Dark...

De eerste foto’s van Idris Elba als de scherpschutter in The Dark Tower

-

De eerste beelden van de set in Zuid-Afrika van The Dark Tower zijn uitgelekt, en Elba ziet er goed uit als de befaamde cowboy uit de boeken! Nikolaj Arcel (A Royal Affair) regisseert de Stephen King verfilming, met Idris Elba in de hoofdrol als de scherpschutter, en Matthew McConaughey als de man in het zwart achter wie Elba aan zit.

The Dark Tower is gebaseerd op de zevendelige reeks De Donkere Toren van Stephen King. Hoewel nog niet helemaal duidelijk is welke boeken worden gebruikt voor de film. Waarschijnlijk niet allemaal, en waarschijnlijk ook niet de flashback naar de jeugd van het hoofdpersonage, gezien de leeftijd van Idris. Maar wie weet…

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Martin Jessba
Martin Jessba
Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties