FilmsFilmnieuwsDark Tower film vervolg op de boeken

Dark Tower film vervolg op de boeken

-

Afgelopen zomer verscheen er al een bericht op Twitter dat hintte naar de insteek van de aankomende Dark Tower reeks. Fans die de boekenserie hebben gelezen zullen weten dat het laatste boek een interessant einde had, die de tweet extra lading gaf. Hierdoor kon geconcludeerd worden dat de verfilming van de boeken van Stephen King als vervolg dient. Nu is dat ook bevestigd door de regisseur, Nikolaj Arcel.

“Het is een feite een voortzetting binnen het canon. Dat is precies wat we altijd voor ogen gehad hebben en ook waar Stephen King voor getekend heeft,” vertelde Arcel. Met de bevestiging van regisseur Nikolaj Arcel, dat de film zich inderdaad afspeelt na het verhaal van de boeken, kunnen fans er vanuit gaan dat Roland gaat krijgen wat hij altijd voor ogen heeft gehad. Zonder teveel spoilers te geven, kan dat in elk geval een bevredigende conclusie van het verhaal van Roland Deschain en de Donkere Toren brengen. 

Verder zou Stephen King de film al gezien hebben en blij zijn geweest. Dit vertelde Arcel: “Het is niet precies mijn boek, maar vangt wel de geest en de toon en ik ben er erg blij mee.” In de verfilming spelen Idris Elba, Matthew McConaughey en Tom Taylor de hoofdrollen. Vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties