[AFGELOPEN] Win twee weekendkaartjes voor Castlefest Winter Editie!

0
449

Castlefest is een fantasy lifestyle festival dat elke zomer bijna 40.000 bezoekers trekt. Sinds 2015 organiseren ze ook een knusse wintervariant. Alle activiteiten en aankleding zijn in een heerlijke winterse stijl van Castlefest. De Castlefest Winter Editie 2017 zal plaats vinden op 25 en 26 november 2017 en wordt gehouden op de Nieuwe Plantage van Landgoed de Keukenhof. Nieuw dit jaar is dat het festivalterrein een stuk vergroot wordt!

Tijdens de Castlefest Winter Editie is er een muzikale line-up verdeeld over twee podia en een uitgebreide markt vol prachtige producten. Ga terug in de tijd bij de oude ambachten of laat je vervoeren door verhalenvertellers, fantasy schrijvers en spectaculaire shows. Tussendoor kun je je warmen aan een van de vele vuurtjes en is er nog veel meer te zien en te beleven. 

Lijkt het je wat? Doe dan mee met onze winactie om kans te maken op twee weekendkaartjes! Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Deze winactie loopt nog tot en met 8 november.

De winnaar is B. Swanenburg. Heel veel plezier gewenst!

 

– Deze winactie is afgelopen –

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie