EvenementenEvenementennieuwsVier Ostara aankomende zaterdag online met Castlefest

Vier Ostara aankomende zaterdag online met Castlefest

-

Vana Events gaat live evenementen houden om fans alsnog het Castlefest gevoel te laten ervaren, maar dan in hun eigen huiskamer. Waar alle evenementen zich rondom een jaarfeest afspeelt (Keltfest rondom Beltaine, Castlefest baseert zich op Lughnasadh en de Castlefest Winter Editie op het Joelfeest) zal de eerste live editie dat doen rondom Ostara.

Ostara is het natuurfeest van de lente en wordt dit jaar gevierd op 20 maart, op deze datum is dag en nacht even lang. Aankomende zaterdag is dus al het evenement, waarbij populaire bands als Cesair en Harmony Glen een live optreden zullen verzorgen.

Meer informatie hoe je dit bij kunt wonen en wat de prijzen zijn, vind je op live.castlefest.nl

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties