EvenementenEvenementennieuwsMidwinter Fair Yule Fest Archeon op 8 & 9 december

Midwinter Fair Yule Fest Archeon op 8 & 9 december

-

Zaterdag 8 en zondag 9 december vindt de 16e editie plaats van de Midwinter Fair in Archeon, het winterse festival voor jong en oud! Dit jaar gaan ze terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter. De viering van het licht, want de dagen worden weer langer!

Op de podia in de Romeinse herberg en het middeleeuwse klooster geniet je van vele bands. Je kunt er ook zelf aan de slag met een workshop Ierse en Schotse dans. Ook verspreid over het park vind je diverse workshops, activiteiten en veel entertainment.

De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Ook in de middeleeuwse huizen vind je unieke standhouders. Geniet van heerlijke authentieke gerechten in een van de restaurants en warm jezelf op bij een van de vele knusse vuren.

Meer informatie: https://www.archeon.nl/nl/midwinterfair_2018.html

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties