BoekenBoeknieuws Win een van de vele boeken uit 2018 van Zilverspoor/Zilverbron!

[AFGELOPEN] Win een van de vele boeken uit 2018 van Zilverspoor/Zilverbron!

-

De kraampjes van Zilverspoor en zusteruitgever Zilverbron zijn op de fantasyfestivals en conventies een trekpleister voor vele fantasyfans die op zoek zijn naar nieuw leesvoer. Steeds meer mensen weten de weg naar deze hardwerkende en succesvolle uitgever te vinden en dat blijkt ook uit de indrukwekkende productie van boeken. Alleen dit jaar al verschenen er bij de uitgever meer dan 20 boeken. Eerder waren we al aanwezig bij de boekpresentatie van vijf van deze boeken.

Tussen de auteurs zitten bekende namen met vervolgdelen van hun series (Zoals Inge Pietjouw, Kim ten Tusscher en Ian Laverman) of standalones zoals het boek van Peter Schaap. Maar het toffe is dat er ook telkens weer nieuwe schrijvers weten te debuteren bij deze uitgever en zo de kans krijgen hun verhaal in de wereld te krijgen. Om het sterke staaltje van de uitgeverijen luister bij te zetten mochten we drie gelukkigen een van de uitgegeven boeken in 2018 laten kiezen! Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Deze winactie loopt nog tot en met 18 november! Hieronder een overzicht in covers: 

 

Deze winactie is afgelopen

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties