EvenementenEvenementennieuwsJerome Flynn (Bronn van GoT) ook aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

Jerome Flynn (Bronn van GoT) ook aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

-

De laatste internationale special guest is Game of Thrones acteur Jerome Flynn. Hij zal op 24 en 25 november aanwezig zijn op de grootste Comic Con van Nederland.

Utrecht, 12 november 2018 – Met de komst van Jerome staat de teller nu op 6 indrukwekkende acteurs & actrices die te gast zullen zijn op Heroes Dutch Comic Con. Hij neemt plaats naast Gaten Matarazzo (Stranger Things), Daniel Gillies (The Vampire Diaries), Richard Dean Anderson (MacGyver), Rebecca Mader & Lana Parrilla (beiden Once Upon A Time).

Jerome Flynn is vooral bekend van zijn rol als ‘Bronn’ in de HBO televisieserie Game of Thrones, gebaseerd op de A Song of Ice and Fire romans van George R.R. Martin. Ook is hij sinds 2012 te zien als ‘Detective Bennet Drake’ in de misdaadserie Ripper Street. Daarvoor vertolkte hij ‘Korporaal Paddy Garvey’ in de serie Soldier Soldier. In de film Loving Vincent, een film over de Nederlandse schilder Vincent van Gogh, verzorgt Jerome de stem van het karakter Docter Gachet.

Maar, Flynn is niet alleen succesvol als acteur. In 1995 bracht hij samen met Robson Green een album uit onder leiding van producer Simon Cowell. Onder de naam ‘Robson & Jerome’ scoorde zij niet alleen een nummer 1 hit met de cover van “Unchained Melody”, maar was het album ook het bestverkopende album van het jaar. Er werden er ruim 2 miljoen van verkocht in slechts 42 dagen tijd. Dat record werd pas in 2015 verbroken door Adele.

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 24 en 25 november in de Jaarbeurs Utrecht. In de 5 hallen vol entertainment kan jong en oud zich vermaken.

Wie met een van de sterren op de foto wilt heeft daarvoor zowel een toegangs- als photobooth-ticket nodig. Deze zijn te koop op www.dutchcomiccon.com.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties