EvenementenEvenementennieuwsImagicon komt terug op 26 Januari 2019!

Imagicon komt terug op 26 Januari 2019!

-

Het heeft even wat langer geduurd dan verwacht voordat ze de officiële aankondiging konden doen, maar nu is het dan eindelijk een feit: Op 26 januari 2019 zal de vierde Imagicon plaatsvinden, wederom in De Reehorst, in Ede! In de komende dagen zal de website verder aangepast worden en zodra de tickets beschikbaar zijn, zal dit bekend gemaakt worden.

 Ben jij of ken jij iemand die een workshop of een lezing wil geven, of heb jij een idee voor een discussiepanel? Laat het  weten! Zolang het past in de genres van Imagicon – SF, Fantasy, Horror & Comics – zullen wij elk idee in overweging nemen. Contactgegevens zijn te vinden op de website van Imagicon.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties