EvenementenEvenementennieuwsDenk mee met Fantasy Fest en win vrijkaartjes!

Denk mee met Fantasy Fest en win vrijkaartjes!

-

De organisatie van Fantasy Fest (de voormalige Gothic & Fantasybeurs in Rijswijk) is op zoek naar interessante nieuwe ideeën en vraagt iedereen daar aan mee te denken! Is er iets wat je altijd al gemist hebt of een trend die ze echt niet mogen missen? En vind je het daarbij leuk om vrijkaarten te winnen en je voorstel terug te zien tijdens Fantasy Fest?

De leukste, origineelste en  inspirerende ideeën worden namelijk beloond met 4 vrijkaarten voor de eerste editie van 13 & 14 oktober 2018. Ideeën kunnen aangeleverd worden tot 9 augustus 2018 via de website van Fantasy Fest.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties