Winacties Win Vuur & Bloed van George R.R. Martin voor Sinterklaas

[AFGELOPEN] Win Vuur & Bloed van George R.R. Martin voor Sinterklaas

-

Vuur & Bloed – George R.R. Martin

Sinterklaas heeft een heel mooi cadeau voor één van onze bezoekers achtergelaten die op pakjesavond mag worden uitgepakt: het nieuwste boek van George R.R. Martin

Vuur & Bloed is de geschiedenis van het grote Huis Targaryen, opgeschreven door aartsmaester Gyldayn, getranscribeerd door George R.R. Martin. Driehonderd jaar voordat Het Lied van IJs en Vuur begon veroverde Aegon Targaryen met zijn zussen-gemalinnen en hun drie draken het continent Westeros. Meer dan 280 jaar hielden zijn nakomelingen de heerschappij in stand. Ze doorstonden opstanden, burgeroorlogen en familieruzies… Totdat Robert Baratheon de waanzinnige koning Aerys II van zijn troon stootte. 

Deze winactie is afgelopen!

 
Kun jij niet wachten om meer te lezen over de geschiedenis van de Targaryens? Dan hebben we bij FantasyWereld een speciaal leesfragment voor jullie! Lees dit door te klikken op onderstaande button. 

 

Hieronder een video van George R.R. Martin die meer vertelt over Vuur & Bloed, de personages en waarom hij dit boek schreef.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

7 REACTIES

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties