BoekenBoeken
Home Tv-series Tv-nieuws Cowboy Bebop als live-action serie op Netflix

Cowboy Bebop als live-action serie op Netflix

0
31

De Japanse anime Cowboy Bebop (uit 1998) krijgt een live-action remake op Netflix. Schrijvers van de show werkten eerder aan Mission Impossible: Ghost ProtocolVenom en Jumanji: Welcome to the Jungle co-writers. De eerste episode is geschreven door Christopher Yost (Thor: The Dark World and Ragnarok). Ook de originele bedenker Shinichirō Watanabe is bij het project betrokken als consultant.

De serie wordt een co-productie tussen Netflix en Tomorrow Studios en zal 10 episodes tellen. Netflix omschrijft  de serie als Netflix omschrijft Cowboy Bebop als “het jazz-geïnspireerde, genre-overschrijdende verhaal van Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine en Radical Ed: een lompe groep van premiejagers op de vlucht voor hun verleden terwijl ze de jagen op de meest gevaarlijke criminelen van het zonnestelsel. De serie speelt zich af in het jaar 2071 en heeft invloeden van films noir  en westerns. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here