Winacties Win een fantasy boekenpakket van Uitgeverij Zilverspoor!

[AFGELOPEN] Win een fantasy boekenpakket van Uitgeverij Zilverspoor!

-

Deze week hebben we wederom een mooi boekenpakket dat we weg mogen geven, deze keer van de meest actieve boekuitgeverij in ons genre: Uitgeverij Zilverspoor! Met tientallen mooie uitgaven per jaar weten ze jarenlang zowel de fantasyliefhebbers als sciencefictionliefhebbers en zelfs horrorliefhebbers van nieuw leesvoer te voorzien. Bovendien zijn ze altijd met een grote delegatie aanwezig op evenementen (laten we hopen dat we daar later in het jaar weer van kunnen genieten!) en hebben ze inmiddels ook een eigen online boekenshow: About Books.

We maken een gelukkige deelnemer blij met onderstaande drie boeken. Een Rijk in Verval van Sebastiaan Koen is een episch fantasyverhaal, De Terugkeer van Layhar van Kirsten Groot geïnspireerd door Japanse folklore en Het Doodsschap is geschreven door uitgeefster Cocky van Dijk zelf, waar we in onze FantasyWereld Podcast dieper op in gingen.

Om mee te doen met deze prijs hebben we ditmaal geen standaard formuliertje. Met ons 10-jarig bestaan horen we namelijk eens graag van onze bezoekers wat ze van FantasyWereld vinden en wat jullie nou graag in de toekomst zouden willen zien. Vandaar dat we een (korte) enquête hebben opgesteld. Iedereen die deze invult maakt daarmee kans op dit mooie boekenpakket van Zilverspoor!

Deze winactie is afgelopen. Hartelijk dank voor de bijna 250 personen die onze vragenlijst heeft ingevuld en dank aan Zilverspoor voor het beschikbaar stellen van deze boeken!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties