BoekenBoeknieuwsPodcast Hold my Book houdt interview met uitgeverij Boekerij over Elfhame-trilogie

Podcast Hold my Book houdt interview met uitgeverij Boekerij over Elfhame-trilogie

-

Wisten jullie dat redactieleden Joost en Rosanna een eigen podcast hebben op onze zustersite Audiogeeks.nl? Met Hold my Book houden ze tweewekelijks een aflevering over leuke young adult boeken, soms ook met gasten.

In de aflevering van vandaag bespraken ze de Elfhame-trilogie en de aankomende boeken van Holly Black met Roselinde en Jill van uitgeverij Best of Fantasy/Boekerij, de uitgevers van deze boeken. Hierin komt het uitgeefproces ter sprake, waarom ze hebben gekozen om de Elfhame-trilogie uit te geven en hoe de speciale edities zijn gemaakt. Ook krijgen ze exclusieve nieuwtjes te horen over de uitgeverij, waardoor je nog meer zin hebt in aankomende boeken die bij Best of Fantasy gaan verschijnen!

Beluister de podcast van Joost en Rosanna via Audiogeeks.nl, of je eigen favoriete podcastkanaal zoals Apple Podcasts of Spotify.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties