Tv-seriesTv-nieuwsHot Pie acteur uit Game of Thrones bakt niet alleen in Westeros

Hot Pie acteur uit Game of Thrones bakt niet alleen in Westeros

-

In de tweede aflevering van dit seizoen komen we er eindelijk achter wat er is gebeurd met Hot Pie. Niet getreurd als je hem bent vergeten; de laatste keer dat we hem zagen was in seizoen vier, waar hij achter bleef in een herberg om zijn passie voor bakken te kunnen uitleven. Hot Pie blijkt hier helemaal in zijn element te zijn en hij is niet de enige: acteur Ben Hawkey voelt zich ook thuis in de keuken.

Tegelijk met de première van het nieuwe zevende seizoen heeft Hawkey, in samenwerking met thuisbezorgservice Deliveroo, een pop-up bakkerij opgezet met de geweldige naam You Know Nothing Jon Dough. Een pun die natuurlijk hordes Game of Thrones-fans binnenhaalt. Maar wat is er nu te krijgen?

Op het moment maar één ding: schrikwolfbrood. En volgens Hawkey is het erg geliefd bij de fans: ‘Mensen vragen me altijd om het geheime recept, maar dat kan ik natuurlijk niet delen.’ Dus niet alleen zien deze eetbare wolfjes er ontzettend goed uit, ze zijn ook nog eens lekker! En dat voor slechts 1 pond per stuk.

Voordat je de Deliveroo app opstart om er zelf een (of meerdere) te bestellen. De wolfjes zijn helaas alleen aan de andere kant van het kanaal te bestellen. En zelfs dan moet je er snel bij zijn, want de bakkerij is vanwege zijn populariteit vaker dicht dan open…

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Susanne Bruisten
Susanne is van jongs af aan gefascineerd door fantasy. Het begon met Harry Potter en ging al snel verder met Tolkien, Terry Brooks, Robin Hobb en nog vele anderen. Ook games en films heeft ze het liefst binnen het fantasy-genre.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties