Hot Pie acteur uit Game of Thrones bakt niet alleen in Westeros

0
148

In de tweede aflevering van dit seizoen komen we er eindelijk achter wat er is gebeurd met Hot Pie. Niet getreurd als je hem bent vergeten; de laatste keer dat we hem zagen was in seizoen vier, waar hij achter bleef in een herberg om zijn passie voor bakken te kunnen uitleven. Hot Pie blijkt hier helemaal in zijn element te zijn en hij is niet de enige: acteur Ben Hawkey voelt zich ook thuis in de keuken.

Tegelijk met de première van het nieuwe zevende seizoen heeft Hawkey, in samenwerking met thuisbezorgservice Deliveroo, een pop-up bakkerij opgezet met de geweldige naam You Know Nothing Jon Dough. Een pun die natuurlijk hordes Game of Thrones-fans binnenhaalt. Maar wat is er nu te krijgen?

Op het moment maar één ding: schrikwolfbrood. En volgens Hawkey is het erg geliefd bij de fans: ‘Mensen vragen me altijd om het geheime recept, maar dat kan ik natuurlijk niet delen.’ Dus niet alleen zien deze eetbare wolfjes er ontzettend goed uit, ze zijn ook nog eens lekker! En dat voor slechts 1 pond per stuk.

Voordat je de Deliveroo app opstart om er zelf een (of meerdere) te bestellen. De wolfjes zijn helaas alleen aan de andere kant van het kanaal te bestellen. En zelfs dan moet je er snel bij zijn, want de bakkerij is vanwege zijn populariteit vaker dicht dan open…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.