Tv-seriesTv-nieuwsCast van Wheel of Time tv-serie bekend

Cast van Wheel of Time tv-serie bekend

-

Langzaam krijgen we meer te weten over de Wheel of Time serie die in ontwikkeling is bij Amazon. Naast de al bekende invulling van Moiraine door Rosamund Pike zijn nu ook de andere hoofdrolspelers genoemd: Josha Stradowski is gecast in de rol van Rhand Altor, Marcus Rutherford zal Perijn Aybara gaan spelen, en Barney Harris neemt de rol van Mart Cauton op zich. Zoë Robins speelt dan Nynaeve Almaeren en Madeleine Madden Egwene Alveren.

Er is helaas nog steeds geen datum bekend waarop de serie zal beginnen, maar elke nieuwe stap is er weer een vooruit.

De aangekondigde cast, met v.l.n.r. Madeleine Madden, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, en Barney Harris.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties