FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in september 2018

Series en Films op Netflix in september 2018

-

September wordt een mooie maand voor Netflix abonnees die houden van superhelden! Ondanks de plannen van Disney voor een eigen streamingplatform komt er voor nu nog even een flinke lijst van Marvel (waaronder zelfs Thor Ragnarok) online bij Netflix (naast het tweede seizoen van Iron Fist). En dat is nog maar het begin van de lange lijst van toevoegingen op fantasygebied in september!

Laten we beginnen bij het begin. Op 1 september komt de bulk van Marvelfilms online. Zo zul je vanaf dan weer kunnen kijken naar The Avengers, Avengers 2: Age of Ultron, Captain America: First Avenger, Ant-Man, Iron Man 2 en Iron Man 3. Daar komt op 7 september Thor 3: Ragnarok bij!

Ook op 1 september komen de horrorfilm The Ring, de animatiefilm Coco en de The Mummy films erbij (The Mummy, The Mummy ReturnsThe Mummy: Tomb of the Dragon Emperor). 

Qua series is het ook een mooie maand. Een lijstje: Op 1 september verschijnt seizoen 7 van Once Upon a Time, seizoen 3 van Outlander en seizoen 4 van Good Witch. En dan komt het tweede seizoen van Iron Fist op 7 september.

Voor fans van de animatieserie Avatar komt er een nieuwe serie op 14 september, genaamd The Dragon Prince.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties