Tv-seriesTv-nieuwsSeries en Films op Netflix in oktober 2017

Series en Films op Netflix in oktober 2017

-

Op Netflix komen een heleboel toffe (fantasy en sciencefiction) films en series uit die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Daarom geven we maandelijks een overzichtje van wat er staat te verschijnen op dit populaire streamingplatform. (Wat verscheen er afgelopen maand?)

Allereerst beginnen we met de films. Fans van Stephen King hebben de laatste tijd weinig te klagen met verfilmingen als The Dark Tower en It in de bioscoop, op Netflix verschijnt komende maand nog een film gebaseerd op een verhaal van Stephen King: 1922. Deze Netflix Original volgt het verhaal van een simpele boer die samen met zijn zoon zijn vrouw vermoord om aan geld te komen. Dat kan natuurlijk nooit goed aflopen… Voor fans van horror/suspense is het sowieso een goede maand, want ook het vervolg op Cloverfield, 10 Cloverfield Lane zal vanaf oktober te zien zijn op Netflix. En, hoewel niet echt fantasy, ook The Hateful Eight van Quentin Tarantino komt in oktober op Netflix!

Qua series is het absolute hoogtepunt (voor mij althans) het tweede seizoen van Stranger Things, dat op 27 oktober op Netflix zal staan! Wat zal er dit seizoen gebeuren met The Upside Down? Ook Grimm fans kunnen zich verheugen, want seizoen 5 zal op 30 oktober te zien zijn. Als laatste blijven de afleveringen van Star Trek: Discovery seizoen 1 dat afgelopen maand begon wekelijks doorlopen in oktober (elke maandag).

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties