BoekenBoeken
Home Films Filmachtergrond Series en Films op Netflix in september 2017

Series en Films op Netflix in september 2017

0
288

Op Netflix komen maandelijks een heleboel toffe (fantasy en sciencefiction) films en series uit die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Daarom gaan we vanaf nu maandelijks een overzichtje geven van wat er staat te verschijnen op dit populaire streamingplatform. 

Omdat dit de eerste keer is, nog even terugblikken op de afgelopen maand. In augustus mochten we ons namelijk verheugen op enkele hele mooie aanvullingen, zoals de films Star Wars: Rogue One en Death Note. En ook qua series was het een mooie maand. Wat te denken van het langverwachte The Defenders, waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenkomen om te vechten tegen een gezamenlijke vijand. En dan was er nog The Mist, een nieuwe serie gebaseerd op het boek van Stephen King. Daarnaast waren er nog nieuwe afleveringen van Orphan Black en Shadowhunters: The Mortal Instruments.

September

Once Upon a Time – Seizoen 6

Wat betreft films valt het dan een beetje tegen wat er in september op Netflix zal komen. De filmserie Twilight Saga, die altijd zorgt voor veel discussie, komt op Netflix. Qua series is er wel wat om naar uit te kijken. Fans van Once Upon a Time zullen bijvoorbeeld uitkijken naar het zesde seizoen, dat 13 september op Netflix zal staan. Ook van American Horror Story zal het zesde seizoen ingaan, vanaf 15 september. En voor Star Trek fans is het een heel mooie maand, want het eerste seizoen van de nieuwe serie Star Trek Discovery zal 25 september beginnen!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here