FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in januari 2018

Series en Films op Netflix in januari 2018

-

Elke maand kijken we even naar de mooie fantasy-, sciencefiction- en horrorfilms en series die gaan verschijnen op Netflix, dus ook nu hebben we weer een mooi lijstje voor jullie. Helaas valt het qua nieuwe films een beetje tegen voor januari, maar de series die op de planning staan maken het gelukkig wel een beetje goed.

Wat betreft films zal het aanbod dus niet heel erg toenemen, maar voor Ninja Turtles fans is er vanaf eind januari (de 26e) Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows te zien op Netflix. De tweede Michael Bay live action film van deze pizza etende schildpadden heeft als vijanden Bebop en Rocksteady en zelfs een kleine portie Krang!

Qua series is het aanbod al heel wat groter, mede door de mooie CW Arrowversie series die we op Netflix kunnen kijken. Deze series worden wekelijks aangevuld met een nieuwe aflevering, dus zo kunnen we rustig verder met The Flash seizoen 3, maar er gaat ook een nieuwe serie van start: Black Lightning. Deze gepensioneerde superheld keert terug in zjin rol om het op te nemen tegen criminelen die het op zijn dochter voorzien hebben. Een andere serie gebaseerd op DC Comics is Gotham, waarvan het derde seizoen in januari zal verschijnen.

Er zijn nog meer series die nieuwe seizoenen krijgen, zo kun je vanaf 5 januari het tweede seizoen van Dirk Gently’s Holistic Detective Agency zien, met Elijah Wood in de hoofdrol, en vanaf 9 januari het tweede seizoen van Van Helsing. Ook in januari loopt het eerste seizoen van Star Trek: Discovery nog door.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties