Winacties Win deel 1 en 2 van Summoner van Taran Matharu

[AFGELOPEN] Win deel 1 en 2 van Summoner van Taran Matharu

-

Speciaal voor de Kerstdagen hebben we een mooie winactie voor jullie, met dank aan Best of YA: jullie maken kans op de eerste twee delen van de Summoner serie van Taran Matharu! Vorige maand verscheen het tweede deel, het derde deel (Strijdmagiƫr) verschijnt in april 2018.

Als smidsleerling Fletcher ontdekt dat hij demonen uit een andere wereld kan oproepen, reist hij samen met zijn demon Ignatius af naar de Vocans Academie. Daar worden leerlingsummoners getraind in het gebruik van hun magische gaven, om deze in te kunnen zetten in de oorlog tegen de vijandelijke orks. Onder de leerlingen bevinden zich de kinderen van machtige edelen, die meer ervaren zijn in het omgaan met hun demonen en zich ver boven Fletcher en de andere burgerleerlingen verheven voelen.

Samen met zijn vrienden, de dwerg Othello en de elf Sylva, raakt Fletcher verzeild in een gevaarlijk machtsspel, dat een hoogtepunt bereikt als er aan het eind van het eerste jaar moet worden gestreden om een machtige positie in de Raad van de Koning. Het lot van een heel koninkrijk ligt in zijn handen.

Vul het onderstaande formulier in om mee te doen. Dit kan tot en met het einde van dit jaar.

De winnaar is geworden: N. Beijersbergen

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Delen

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties