FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in augustus 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in augustus 2020

-

Mooi op de valreep van de nieuwe maand weer ons artikeltje over de films en series waar je naar kunt gaan uitkijken de komende tijd. En daar zittten wat aardige dingen tussen! Laten we snel beginnen.

Netflix

Op Netflix is dé nieuwe film Project Power, met hoofdrollen voor Joseph Gordon-Levitt en Jamie Foxx. De stad New Orleans is in de ban van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Terwijl sommigen onzichtbaar worden of een kogelvrije huid kweken, kan het voor anderen uiteindelijk de dood betekenen. Het bestaan van de pil zorgt voor een toename van misdaden in de stad, waarna een lokale agent de handen in elkaar slaat met een dealer en de voormalig soldaat Art om de gevaarlijke criminele groep achter deze handel te stoppen. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

Andere sciencefictionfilms die in augustus op Netflix komen zijn de Transformers spinoff Bumblebee en de ruimtefilm van Christopher Nolan Interstellar. Horrorliefhebbers kunnen vanaf 1 augustus kijken naar Seed of Chucky. Last but not least komt de actiefilm Ninja Turtles van Michael Bay uit 2014 nog op Netflix.

Qua series komt bijvoorbeeld seizoen 5 van Lucifer (op 21 augustus) en het 3e seizoen van The Rain (6 augustus) over een dodelijk virus in Scandinavië. Dan is er nog het 2e seizoen van The New Legend of Monkey, over een dapper meisje die de Apenkoning, een god die gevangenzat in steen, bevrijd en samen op een missie gaan om zeven heilige rollen te vinden en de wereld te beschermen tegen het kwaad. Verder nog nieuwe afleveringen van The 100, een nieuwe animatieserie genaamd Wizards: Tales of Arcadia en seizoen 4 van The Seven Deadly Sins!

Disney+

Helaas zijn er veel series en films uitgesteld in de coronacrisis en dat heeft ook gevolgen voor Disney+. Zo zou de superheldenserie Falcon and The Winter Soldier van Marvel in augustus verschenen zijn, maar dat is dus helaas niet het geval. Vorige maand verschenen al wat X-Men films (zoals de laatste, Dark Phoenix) die van de FOX overname kwamen, daar komt nu ook de eerste Fantastic Four bij. Op 28 augustus komt de animatiefilm Phineas & Ferb: Candace Against The Universe uit en verder zijn er in ons genre als ik het goed heb gezien niet al te veel nieuwe toevoegingen. Wel leuk is wellicht de documentaire met een kijkje achter de deuren van het Star Wars pretpark Galaxy’s Edge (Star Wars Galaxy’s Edge: Adventure Awaits).

Heb ik wat vergeten? laat het ons vooral weten via een reactie hieronder!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties