Draken keren terug naar Tamriel in Elder Scrolls Online update

0
56

Ontwikkelaar Bethesda heeft meer informatie gegeven over de aanstaande update van juni voor The Elder Scrolls Online, genaamd Elseweyr. Dit jaar staat alle toegevoegde content in het teken van draken en met de aankomende updates zullen we dat zeker merken!

De uitgestorven gewaande draken zullen namelijk terugkeren naar Tamriel, de wereld die je exploreert in The Elder Scrolls Online. Met DLC in februari komen de eerste daken al in het spel, maar met de uitgebreide update Elseweyr dat in juni gepland staat, zal je met een uitgebreide verhaallijn ook meer te weten komen over het hoe en wat.

Verder in de update van juni. dat dertig uur aan gameplay zou toevoegen: In de regio Elsweyr zul je onder andere het thuisland van de Khajiit bezoeken, het katachtige ras. De omgeving wordt omschreven als een gebied die even groot is als het Summerset-gebied dat vorig jaar verscheen. Daarnaast wordt er een nieuwe class toegevoegd worden, de Necromancer. Zijn krachten liggen in het oproepen en gebruiken van de doden. Zijn duistere krachten zijn krachtig, maar vergen wel wat tactiek om goed in te zetten

Elsweyr is het derde hoofdstuk in de vierdelige verhaallijn van The Elder Scrolls Online, de eerdere Summerset en Morrowind.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie