Home Spellen Spelachtergrond De 8 leukste bordspellen voor onder de kerstboom

De 8 leukste bordspellen voor onder de kerstboom

0
720

Wil je graag een kerstcadeau kopen voor iemand die dol is op spelletjes spelen, en weet je maar niet wat leuk zou zijn? Of zeurt iedereen al weken aan je hoofd omdat ze willen weten wat er op je verlanglijstje staat? Hopelijk helpt deze lijst daarbij! We geven je acht suggesties voor leuke bord-en kaartspellen die fantastisch zijn voor onder de kerstboom.

Omdat niet iedereen evenveel geld uitgeeft aan cadeautjes, heb ik de spellen in twee categorieën ingedeeld: spellen van onder en van boven de 20 euro. Zo is ervoor iedereen iets leuks te vinden en te kopen!

Back

1. Catan (€28,95)

Bij Catan is het de bedoeling dat je door dorpen, steden en straten te bouwen overwinningspunten verdient en daarmee je tegenstanders verslaat. Het speelbord bestaat uit allemaal tegels met grondstoffen en daar moet je slim gebruik van maken. Die grondstoffen heb je namelijk nodig om die dorpen, steden en straten te bouwen. Klinkt simpel, maar toch komt er veel strategie bij kijken.Misschien lukt het jou wel om de ene tegenstander zo te blokkeren dat die persoon helemaal geen hout kan krijgen, of misschien steel jij net alle grondstoffen uit de hand van je grootste concurrent!

Hou je ervan om je medespelers lekker dwars te zitten? Dan is dit een uitstekend spel voor jou! Het is voorzien van een prachtige vormgeving, lekker veel onderdelen en een spel dat nooit twee keer hetzelfde is doordat je het speelbord elke keer opnieuw samenstelt!

Back

NO COMMENTS

Geef een reactie