FilmsFilmnieuwsNieuw Horror streaming platform live: Fear Unlimited

Nieuw Horror streaming platform live: Fear Unlimited

-

Fear Unlimited opende vanavond om 20:00 haar deuren en wil dé nieuwe streamingdienst zijn met het grootste horroraanbod in de Benelux. Het is een initiatief van Jan Doense, alias Mr. Horror, bekend als organisator van o.a. de Halloween Horror Show. Amsterdamned en De Nacht van de Wansmaak.

Fear Unlimited is een portal voor en door genrefans. Dankzij partnerships met het fanzine Schokkend Nieuws en het Imagine Film Festival zijn ze niet alleen als geen ander op de hoogte van de nieuwste trends op horrorgebied, maar kunnen ze de fans ook regelmatig interessante aanbiedingen doen.

Voor € 6,66 per maand kun je ongelimiteerd horrorfilms en series kijken op je smartphone, tablet, laptop en desktop (en met een chromecast of Apple Airplay op je tv-scherm). 

Ga naar de website voor meer informatie >

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties