FilmsFilmtrailersEerste trailer van Witcher-animatiefilm Nightmare of the Wolf

Eerste trailer van Witcher-animatiefilm Nightmare of the Wolf

-

Het succes van de WItcher serie op Netflix bood hen de kans om nog meer projecten rondom de franchise op te starten. Eén daarvan is de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf, dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van The Witcher. In de film zullen we zien hoe Vesemir (de mentor voor Geralt) ontsnapt uit de armoede om een Witcher te worden. Hij doodt monsters voor geld en heldendom, maar wanneer een nieuwe dreiging verschijnt moet hij de demonen uit zijn verleden onder ogen zien.

De film zal ongeveer anderhalf uur duren en op 23 augustus op Netflix verschijnen. Het nieuwe seizoen van The Witcher staat gepland voor 17 december 2021. Daarna verschijnt naar verwachting de prequelserie The Witcher: Blood Origin.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties