De eerste trailer voor Rogue One: A Star Wars Story

0
21

Nog geen 24 uur na de ultrakorte teaser is hier dan eindelijk de eerste trailer voor de volgende Star Wars-film: Rogue one: A Star Wars Story. U weet wel, die film die deze december al in de bioscopen zal draaien. Dit najaar, ja! Een nieuwe Star Wars-film.

Rogue One speelt zich vlak voor de gebeurtenissen af in A New Hope, deel vier uit de saga (en de eerste Star Wars-film natuurlijk). De film zoomt in op de rebellen die hopen de plannen te stelen van het nieuwe wapen van de Galactic Empire: de Death Star. Spoiler alert: die wordt in de oorspronkelijke trilogie opgeblazen door Luke en zijn vrienden.

In de film spelen o.a. Felicity Jones (bekend van The Theory of Everything), Ben Mendelsohn, Donnie Yen (mister Ip Man himself), Forest Whitaker (Taken 3, iemand? Of The Last King of Scotland waarvoor hij een Oscar won) en natuurlijk de Deense superster Mads Mikkelsen, die je waarschijnlijk kent als Hannibal Lecter.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Dit ziet er te gek uit. Rogue One draait 14 december in de bioscoop in Nederland en België.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie