Nieuwe trailer Mulan – film komt voor € 29,99 op Disney+

3
106

Eergisteren verscheen er een actievolle nieuwe trailer voor Mulan die je hierboven terug kunt kijken. De live-action verfilming van de animatiefilm stond al voor eerder in het jaar gepland voor bioscooprelease, maar deze werd door het coronavirus uitgesteld.

Nu blijkt de film echter de bioscopen over te slaan en als eerste op Disney+ te zullen streamen. Abonnees moeten hiervoor echter een eenmalige betaling van € 29,99 neerleggen om de film te bekijken. Dit is voor het eerst dat abonnees van een betaalde streamingservice extra geld moeten betalen voor een grote filmrelease, dus wij zijn erg benieuwd: Zou jij het er voor over hebben?

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

3 REACTIES

  1. Een beetje vergelijkbaar dus met het alternatief om met het hele gezin naar de bioscoop te gaan, je mist alleen de sfeer van een dagje uit. Ik heb geen Disney+, maar als maar een fractie van de 60 miljoen abonnees wereldwijd dit besteld, zal Disney de productiekosten van zo’n € 170 miljoen er wel uithalen. Ik las wel elders dat ze door Corona een omzetdaling hebben van bijna 5 biljoen (!) dollar, dus dit zal niet veel zoden aan de dijk zetten. Overigens moet nog worden vermeld dat de film na betaling aan je account wordt toegevoegd en onbeperkt kan worden bekeken, dus niet tijdelijk.

    Wat ik wel bezwaarlijk vind is dat de film helemaal niet in bioscopen wordt vertoond. Dan laat je wel een middelvinger zien naar al die bioscopen die ook proberen overeind te blijven in deze moeilijke tijden. Of komt deze film uiteindelijk wel in de bios?

    Het is wel jammer dat Disney toentertijd Pixar heeft overgenomen. Misschien dat ik daarom ooit een abonnement zal nemen, maar voorlopig heb ik genoeg aan Netflix.

  2. Alsnog veel geld :p

    Maar inderdaad, bioscopen zijn er ook niet blij mee kan ik me voorstellen. Als de grote trekkers nu meteen doorgeschoven gaan worden (straks ook films als Black Widow die al een tijdje uitgesteld is ofzo), dan lijkt het me een lastige zaak worden voor bioscopen..

Geef een reactie