May the Fourth be with you!

0
63

Vandaag is het Star Wars Day, dus een mooi moment om jezelf nog eens onder te dompelen in Star Wars. Doe dat bijvoorbeeld met bovenstaande video van Lando Calrissian (gespeeld door Donald Glover in de aanstaande Solo: A Star Wars Story film). Maar dat kan natuurlijk ook op FantasyWereld! Lees bijvoorbeeld nog eens ons sfeerverslag van de Star Wars Identities tentoonstelling, dat nu nog tot september te zien is in Brussel. Of de recensie van het prachtige boekwerk Star Wars – The Last Jedi.

Zelf nog op zoek naar ideetjes voor iets creatiefs rondom Star Wars? Het is nog wat te vroeg voor een kerstboom (anders hadden we ons artikel over je eigen Lightsaber verlichting graag aanbevolen), maar als je nog punaises hebt liggen geeft deze video je wellicht inspiratie? Het team van Viking maakte een prachtige Stormtrooper-vergadertafel ermee.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie