FilmsFilmnieuwsKeanu Reeves en Carrie-Anne Moss keren terug in vierde Matrix film

Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss keren terug in vierde Matrix film

-

Er waren al wat geruchten, maar de voorzitter van Warner Bros. Pictures heeft bevestigd dat er een vervolg komt op de populaire Matrix serie. Lana Wachowski, die samen met haar zus de eerste drie delen maakte, zal de film regisseren, het script wordt geschreven door Aleksander Hemon en David Mitchell. Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss keren weer terug als Neo en Trinity. Volgend jaar zal het filmen gaan beginnen.

Eerder was er al ander leuk nieuws te melden voor Matrix fans. The Matrix bestaat binnenkort namelijk 20 jaar en om dit te vieren zal de film in digitaal verbeterde vorm weer enkele dagen in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Vanaf 29 augustus kun je de film een week lang nog eens zien op het grote scherm.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties