Terug in de Matrix in de eerste trailer van The Matrix Resurrections

1
189

De eerste trailer voor The Matrix Resurrections is online gekomen! Eerder hadden we al wat setfoto’s langs zien komen, waarin we bekende personages gespeeld door Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss zagen. Nu dus ook een eerste blik op de wereld en verhaallijn die we voorgeschoteld gaan krijgen in de film.

De film is vanaf 22 december te zien in de bioscoop en op HBO Max. Kijken jullie uit naar deze nieuwe Matrix, of zijn jullie huiverig voor een teleurstelling?

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

1 REACTIE

  1. Leuk! Lijkt me ook een mooi moment om weer eens de eerste drie films terug te kijken, want details ben ik alweer vergeten. Wel weet ik nog dat ik die “bad guy” die zichzelf dupliceerde het meest interessante karakter vond, maar die doet nu niet meer mee. (Hugo Weaving als Agent Smith, dit moest ik even opzoeken).

    HBO Max hebben we niets aan in Nederland, of valt dit nog onder Ziggo? Ik ben geen bioscoop bezoeker (ja, ja, ik weet het… hel en verdoemenis is mijn straf… filmliefhebbers gaan naar de bios en zitten niet thuis voor de buis…), dus ik wacht wel af wanneer ik het ergens kan streamen.

Geef een reactie