BoekenBoeken
Home Evenementen Evenementennieuws De Wrede Prins evenement voor fans van Holly Black!

De Wrede Prins evenement voor fans van Holly Black!

0
45

Ons redactielid Rosanna organiseert onder haar nieuw opgezette bedrijfje, The Queen Of Geek, allerlei toffe evenementen. Op 27 maart staat er weer eentje gepland, een YA-avond waarbij het boek De Wrede Prins wordt besproken.

De Wrede Prins is de nieuwe serie van internationale bestsellerauteur Holly Black, van wie er wereldwijd al miljoenen boeken over de toonbank gingen. Wil je in gesprek over dit boek? Kom dan naar de Centrale Bibliotheek in Rotterdam op 27 maart! Om 18.30 uur is de inloop en om 19.00 uur start het programma. Er zijn stands aanwezig waar je verschillende spulletjes kunt kopen. Om 19.00 bespreken wij het boek en daarna is er een quiz waar je onder andere een e-reader kunt winnen! Iedereen gaat naar huis met een goodiebag van uitgeverij De Boekerij.

Lees meer over het evenement (en schrijf je in) op het facebook evenement >

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here