EvenementenEvenementennieuwsDe Wrede Prins evenement voor fans van Holly Black!

De Wrede Prins evenement voor fans van Holly Black!

-

Ons redactielid Rosanna organiseert onder haar nieuw opgezette bedrijfje, The Queen Of Geek, allerlei toffe evenementen. Op 27 maart staat er weer eentje gepland, een YA-avond waarbij het boek De Wrede Prins wordt besproken.

De Wrede Prins is de nieuwe serie van internationale bestsellerauteur Holly Black, van wie er wereldwijd al miljoenen boeken over de toonbank gingen. Wil je in gesprek over dit boek? Kom dan naar de Centrale Bibliotheek in Rotterdam op 27 maart! Om 18.30 uur is de inloop en om 19.00 uur start het programma. Er zijn stands aanwezig waar je verschillende spulletjes kunt kopen. Om 19.00 bespreken wij het boek en daarna is er een quiz waar je onder andere een e-reader kunt winnen! Iedereen gaat naar huis met een goodiebag van uitgeverij De Boekerij.

Lees meer over het evenement (en schrijf je in) op het facebook evenement >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties