BoekenBoeknieuwsNieuwe podcast over YA boeken op Audiogeeks: Hold my Book

Nieuwe podcast over YA boeken op Audiogeeks: Hold my Book

-

FantasyWereld recensenten Joost en Rosanna, ook wel bekend van hun eigen blogs NerdyGeekyFanboy.com en TheQueenofGeek.nl zijn een eigen podcast begonnen op Audiogeeks genaamd Hold my Book. Twee keer in de maand bespreken ze YA-boeken, series en auteurs en hebben ze af en toe gasten in de uitzending.

In de eerste aflevering bespreken Joost en Rosanna de boeken die de komende maanden uit gaan komen. Hoor over de boeken waar ze hyped voor zijn en begin erna met sparen zodat je de komende tijd wat YA-parels in huis kan scoren. Voor nu alleen nog op Audiogeeks, maar zo snel mogelijk in je favoriete podcastkanalen als Apple Podcast en Spotify.

Beluister hem hier:

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties