BoekenBoeknieuwsNieuw project van Iris Compiet: Faeries of the Faultline

Nieuw project van Iris Compiet: Faeries of the Faultline

-

Nederlands multitalent Iris Compiet (bekend van onder andere Heksenwaan en Heksenkind en de omslagen van vele fantasyboeken) begon eerder deze week een Kickstarter campagne om haar droom in vervulling te laten gaan: een boek maken getiteld Faeries of the Faultlines. Een prachtig geïllustreerd boek om haar eigen verzonnen wereld en wezens tot leven te laten komen, met een voorwoord van de legendarische Brian Froud. Geïnteresseerd in het project en wat je voor extra’s kunt krijgen als je het ondersteunt? Ga dan naar de kickstarter pagina!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties