BoekenBoeknieuwsCaldyra, een geïllustreerd fantasyboek van Suzanne Helmigh

Caldyra, een geïllustreerd fantasyboek van Suzanne Helmigh

-

Vandaag kwam ik bij het rondsnuffelen op internet een fantastisch mooi project tegen op de crowdfundingsite Kickstarter: Caldyra – An illustrated fantasy novel. Met nog maar vier dagen te gaan zijn we natuurlijk rijkelijk laat met het onder de aandacht brengen ervan, maar gelukkig is het gestelde doel toch al gehaald. 

Caldyra is een project van de Nederlandse Suzanne Helmigh, een concept artist en illustrator die eerder werkte voor het Nederlandse Guerilla Games, maar nu onder andere kaarten illustreert voor Magic The Gathering. Het wordt een geïllustreerd fantasyboek van 200 pagina’s, dat naast illustraties van Suzanne zelf ook bijdragen van andere artiesten zal hebben. Het is het eerste deel in een geplande trilogie en wordt in november verwacht.

Op de website van Caldyra vind je nog veel meer over dit project, het verhaal van Caldyra en nog meer prachtig artwork, zoals hieronder enkele voorbeelden te zien zijn. Via Kickstarter heb je nog vier dagen om het project te steunen en zo kans te maken op speciale extra’s, zoals een gesigneerd exemplaar!

 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties