[AFGELOPEN] Win een DVD of Blu-ray van Tolkien

1
280

Volgende week zal de DVD en Blu-ray versie van Tolkien in de winkels liggen. Deze film gaat over de jeugdjaren van de visionaire schrijver J.R. R. Tolkien (gespeeld Nicholas Hoult), waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep gelijkgestemden op zijn school. Hun band wordt in de loop der jaren alleen maar sterker, maar dreigt te eindigen met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Al deze ervaringen en de liefde voor zijn muze Edith Bratt (Lily Collins) inspireerde Tolkien tot het schrijven van zijn wereldberoemde boeken.

En wij mogen twee exemplaren (1 DVD en 1 Blu-ray) van deze film weggeven! Vul onderstaand formulier in, geef je voorkeursuitgave aan en meld je aan bij onze nieuwsbrief om kans te maken op de uitgave van jouw keuze. Deze winactie loopt tot en met 22 januari.

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn: H. Reijnders voor de DVD en S. Heijns voor de Blu-ray. Gefeliciteerd en veel kijkplezier!

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here