FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in april 2019

Series en Films op Netflix in april 2019

-

Recentelijk hoorden we dat Disney hun eigen, nieuwe, streamingkanaal als eerste proef ging laten draaien in Nederland. En dat al dit jaar! Veel series en films van Disney verdwijnen daarom langzaam van Netflix, waardoor de Marvel Netflix series als Daredevil en Jessica Jones zijn stilgezet en Star Wars: The Last Jedi inmiddels ook niet meer te zien is. Erg jammer natuurlijk.

Daarom was ik blij verrast te zien dat in april Spider-Man: Homecoming toch nog op Netflix toegevoegd gaat worden (voor hoe lang het duurt). De eerste Spider-Man film van Marvel met Tom Holland in de hoofdrol kreeg ontzettend goede kritieken. Een andere Marvelheld die we zullen zien is Hulk, maar zijn film kreeg wat minder goede recensies. Gelukkig wordt dat gecompenseerd door het verschijnen van de Wonder Woman film van DC/Warner Bros! Veel superhelden dus in april.

Andere interessante films zijn de horrorfilms Orphan en The Silence, de actiefilm 300 van Zack Snyder, en sciencefictionfilm Oblivion met Tom Cruise.

Dan zijn er natuurlijk ook nog genoeg series die op Netflix toegevoegd worden. Zo is er het tweede seizoen van de Chilling Adventures of Sabrina over de jonge heks Sabrina. En er komt een nieuwe zombieserie genaamd Black Summer. Deze serie speelt zich af in het Z Nation-universum (als prequel) en volgt een team van speciale troepen dat vecht voor hoop in de donkerste tijden van de zombie-apocalyps. Als laatste zien we ook het tweede seizoen van The Protector, waarin een jongeman met zijn door een speciale talisman verkregen krachten het opneemt tegen het slechte.

Als laatste is het misschien ook goed om even te vermelden dat de Dr. Who seizoenen van BBC deze week nog van Netflix worden gehaald, omdat de deal met BBC afloopt. Wellicht dat die na nieuwe onderhandelingen nog terugkomen. Snel nog even bingen dus…

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

    • Aha, dat verklaart inderdaad een hoop. Zoiets zal dan vast ook gelden voor de oudere Hulk film natuurlijk, ik geloof dat daar ook altijd wat gekke rechtenkwesties liepen. Bedankt voor de toelichting!

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties