FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix, Disney+ en Amazon Prime in februari 2021

Series en Films op Netflix, Disney+ en Amazon Prime in februari 2021

-

Het jaar begon goed met bijvoorbeeld WandaVision op Disney+, Fate: The Winx Saga op Netflix en het derde seizoen van American Gods op Amazon Prime. Nu eens kijken wat er ons in februari te wachten staat!

Netflix

Op Netflix komt een nieuwe (Duitse) serie online getiteld Tribes of Europe. Deze speelt zich af in het jaar 2074, waarin ons continent wordt opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. De jonge Kiano, Liv en Elija raken verstrikt in het conflict, maar komen dan in het bezit van een mysterieuze kubus. 

Er komen ook weer wat films terug die al eerder te zien waren, zoals de complete Twilight Saga, de Jurassic Park en World films en The Mummy met Tom Cruise. Voor sciencefictionliefhebbers heb je nog wekelijks Snowpiercer afleveringen, de nieuwe film Space Sweepers en Back to the Future II. Horrorliefhebbers kunnen uitkijken naar de film Don’t Breathe uit 2016 dat meteen 1 februari te zien zal zijn.

Verder wordt er helaas ook heel wat verwijderd, zo kun je in februari niet meer kijken naar Valerian and the City of a Thousand Planets, Blade Runner 20149, alle Power Rangers series en Stardust.

Disney+

Op Disney+ komt er in één keer een hele klap aan extra content met de toevoeging van Disney+ Star op 23 februari. In een eerder artikel gaven we al wat voorbeelden van films en series die te zijn zullen zijn, zoals de superheldenserie The Gifted en het bovennatuurlijke The X-Files. Voor de kijkers die zin hebben in meer ‘volwassenere’ content dus een hele mooie aanvulling!

Helemaal nieuw is de tv-serie Flora & Ulysses (Flora en de Fantastische Eekhoorn), verder zijn er nog doorlopende wekelijkse afleveringen van WandaVision, het korte filmpje Myth: A Frozen Tale en de vijf seizoenen van de originele Muppets serie!

Amazon Prime

Op Amazon Prime is vanaf 1 februari de populaire serie Supernatural te bekijken en verder de toptitels Eternal Sunshine of the Spotless Mind (ook 1 februari), Batman Begins (9 februari) en The Shining (27 februari). Ook gaat het vijfde seizoen van The Expanse door.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties