StripsStripnieuwsNieuw stripblad MaXiX vanaf januari 2021 te koop

Nieuw stripblad MaXiX vanaf januari 2021 te koop

-

Begin 2021 wordt er een nieuw stripblad gelanceerd genaamd MaXiX. Het wordt een maandblad van 68 pagina’s in kleur, gericht op de jeugd maar dat even goed door een volwassen publiek kan gelezen worden. Ze brengen een mix van strips: spannende vervolgverhalen, verrassende korte verhalen en grappige korte strips. Dit zal compleet bestaan uit werk dat nog niet eerder in het Nederlands werd gepubliceerd.

In januari 2021 verspreiden ze een gratis eerste nummer als kennismaking. Dit is een volwaardig magazine van 68 pagina’s met enkele van de genoemde strips. Iedereen in Nederland en Vlaanderen kan hiervan nu een exemplaar bestellen. Dit doe je via de website maxix-strip.com.

In het nummer:

Jules – Onvoltooid toekomende tijd (1/5) – Bekroond striptekenaar Émile Bravo brengt ons het verhaal van de eerste ruimtereis naar een andere ster. Beleef het verbluffend avontuur van de jonge Jules en Janet en hun bijzondere teamgenoten op weg naar Alpha Centauri op meer dan vier lichtjaren van hier.

Hell School – Rituelen (1/4) – De Belgische stripmakers Ers & Dugomier ken je misschien van Kinderen in het verzet of De duivels van Alexia. In Hell School nemen ze ons mee naar een privé-school op een eiland. Nieuwe leerlingen Hina, Bastiaan, Boris en Valerie ontdekken dat deze school duistere geheimen verbergt.

De detectiveclub (Sandrine Goalec & BEKA) – Een vrolijk, kort verhaal over een groep jonge amateur-detectives.

Verder: Een kort verhaal van Johan Kongs. Humor met Barista! (David Felizardo Real & Kristof Berte) – Midlife skater (Floris) en nog veel meer !

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties