De Sneeuwvlok-methode

3
1078

Een boek schrijven is niet zo moeilijk. Een goed boek schrijven is echter al heel wat lastiger. Dat is natuurlijk logisch, anders zouden we nu met z’n allen bestsellers en prijswinnende boeken schrijven. Over het schrijven van een goed boek is wel veel informatie te vinden: op internet, in schrijfboeken en via cursussen en workshops. Zo zijn er duizenden methodes om je te helpen bij het schrijven. De beste methode is de methode die het beste bij jouw eigen stijl past en waar jij je prettig bij voelt.

De Sneeuwvlok-methode is een veelgebruikt stappenplan om je manuscript uit te schrijven. Lees op Fantasy-Schrijven geheel gratis hoe deze in elkaar steekt!

 

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

3 REACTIES

  1. Wow, erg bedankt! Ik zit al een tijd met een verhaal in mijn hoofd, maar omdat ik geen professioneel schrijver ben (ik ben 15) had ik geen idee hoe ik het aan moest pakken. Ik heb wel ervaring met verhalen die ik meteen ging schrijven en zo stuk liepen, maar dit verhaal is daar te leuk en mooi voor! Erg bedankt, hier heb ik echt wat aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here