SchrijvenDe Sneeuwvlok-methode

De Sneeuwvlok-methode

-

Een boek schrijven is niet zo moeilijk. Een goed boek schrijven is echter al heel wat lastiger. Dat is natuurlijk logisch, anders zouden we nu met z’n allen bestsellers en prijswinnende boeken schrijven. Over het schrijven van een goed boek is wel veel informatie te vinden: op internet, in schrijfboeken en via cursussen en workshops. Zo zijn er duizenden methodes om je te helpen bij het schrijven. De beste methode is de methode die het beste bij jouw eigen stijl past en waar jij je prettig bij voelt.

De Sneeuwvlok-methode is een veelgebruikt stappenplan om je manuscript uit te schrijven. Lees op Fantasy-Schrijven geheel gratis hoe deze in elkaar steekt!

 

Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Wow, erg bedankt! Ik zit al een tijd met een verhaal in mijn hoofd, maar omdat ik geen professioneel schrijver ben (ik ben 15) had ik geen idee hoe ik het aan moest pakken. Ik heb wel ervaring met verhalen die ik meteen ging schrijven en zo stuk liepen, maar dit verhaal is daar te leuk en mooi voor! Erg bedankt, hier heb ik echt wat aan!

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties