FilmsFilmtrailersEerste Teaser Trailer van Eternals verschenen

Eerste Teaser Trailer van Eternals verschenen

-

De laatste tijd was Marvel Studios vooral bezig met het promoten van series als WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en het aankomende Loki op Disney+, maar nu het er naar uitziet dat de bioscopen wereldwijd weer langzaam open gaan komen ook de films weer aan de orde. Na Black Widow en Shang Chi and the Legend of the Ten Rings heeft nu ook The Eternals een trailer gekregen.

Deze teaser laat zien hoe de Eternals arriveren op de Aarde en hoe ze daarna de mensheid hebben geholpen. Zo volgen we ze even in de tijd, tot na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Ze hebben zich lange tijd afzijdig gehouden, maar nu een nieuwe dreiging nadert moeten ze toch aan de slag.

Met namen als Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek en Kumail Nanjiani als enkele leden van The Eternals heeft Marvel weer een heel aantal toppers in de cast zitten. De film zal begin november in de bioscopen komen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties