Eerste teaser trailer van Black Panther verschenen

0
42

Na zijn rol in Civil War zien we Chadwick Boseman begin volgend jaar terug in zijn rol als de Black Panther. Marvel heeft gisteren al de eerste teaser trailer geplaatst, waarin we zien dat Ulysses Klaw (Andy Serkis) ook weer een rol heeft en we eindelijk meer gaan zien van het thuisland van de Black Panther: Wakanda. Andere rollen zijn toebedeeld aan onder andere Michael B. Jordan, Forest Whitaker en Martin Freeman.

Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War terugkeert naar het geïsoleerde, maar technologisch geavanceerde Wakanda om zijn plaats als Koning op te eisen. Er verschijnt echter een oude vijand op de radar. T’Challa’s rol als Koning en Black Panther wordt getest wanneer hij wordt betrokken bij een conflict dat Wakanda en de rest van de wereld in gevaar brengt.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie