Eerste beelden van de Mortal Engines film van Peter Jackson

0
198

Universal Pictures heeft de eerste teaser online gezet voor Mortal Engines, het groots sci-fi avontuur geproduceerd door Peter Jackson en gebaseerd op de bekende Britse boekenreeks Levende Steden van Philip Reeve.

Philip Reeve heeft voor Levende Steden een zeer originele post-apocalyptische wereld gecreëerd. In de 21ste eeuw heeft de mens zichzelf tijdens de Oorlog van Zestig Minuten praktisch uitgeroeid. De Aarde is voor het grootste deel in een grote woestenij veranderd. In de daaropvolgende paar honderd jaar hebben de mensen hun steden op gigantische rupsbanden gezet en rijden zo over de dorre vlaktes heen, op zoek naar kleinere steden of dorpen welke ze compleet uit elkaar halen voor hun levensmiddelen en onderdelen. Londen is een van de eerste en een van de grootste tractiesteden. Alle steden rijden op stoom en bizarre vliegtuigen worden door gasballonnen in de lucht gehouden.

Lees onze recensie van deel 1 van de serie: Levende Steden.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie