Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fantasy Day 2019

27 mei 2019 @ 08:00 - 17:00

p 1e Pinksterdag, zondag 9 juni 2019, wordt een Fantasy Day gehouden op de Ruïne van Brederode. Voor iedereen die van Fantasy en Ruïnes houdt! Klik ook op ‘Discussie’ voor meer informatie! Laat je zien of kom kijken en genieten van alle creativiteit die Fantasy biedt! Het nieuwe Fantasy-boek ‘Dansen tot de zon komt’ van Marieke Frankema wordt gepresenteerd om 14.00 uur. Haar boek is de aanleiding om iedereen die fan is van Fantasy op te roepen naar de Ruïne te komen. Ben je een Fantasy-personage? Laat je fotograferen in kostuum op deze prachtige historische locatie. Vertel over je kostuum en wie je verbeeldt op onze Catwalk.

Er zijn ook diverse activiteiten. Er wordt voorgelezen op bijzondere plekken in de Ruïne uit het nieuwe boek van Marieke voor young adults en het boek van Angelique Schipper, medebeheerder van de Ruïne, over de Vloek van de Ruïne van Brederode voor kinderen tot ca. 14 jaar. Daniëlle Pasma vertelt over haar boek voor volwassenen dat bijna gereed is: ‘Rode Draden’, een vervolg op ‘Rode handen’. Er zijn workshops fotografie, dans en schrijven. En natuurlijk is er ook muziek en verkoop van boeken/tekeningen in de ‘Ridderzaal’. Verder: ‘Raad de Mystery Fantasy Guest’ waarmee een oorkonde verdiend kan worden.

Noteer de datum! Nogmaals: voor iedereen die van Fantasy en Ruïnes houdt.

Gegevens

Datum:
27 mei 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/606909219814002/

Organisator

Ruïne van Brederode

Locatie

Ruïne van Brederode
Velserenderlaan 2
Santpoort-Zuid, Noord-Holland 2082 LA Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.ruinevanbrederode.nl/

 


Sfeerverslagen

Uiteraard bezoeken wij ook zelf heel graag evenementen op het gebied van fantasy en sciencefiction. Onze sfeerverslagen daarvan lees je op deze pagina >