EvenementenEvenementennieuwsEvenementenkalender bijgewerkt

Evenementenkalender bijgewerkt

-

Het zonnetje gaat weer lekker schijnen en de dagelijkse coronacijfers gaan de goede kant op. Dit geeft vertrouwen voor de aankomende tijd dat we weer langzaam wat evenementen kunnen gaan bezoeken. Wat hebben we daar naar uitgekeken!

Onze evenementenkalender is voor 2021 bijgewerkt met conventies, spellenbeurzen, fantasyfairs en festivals en boekenbeurzen voor zover we die aangekondigd hebben zien staan. Neem eens een kijkje! Mocht je nog suggesties hebben voor vergeten evenementen, laat het ons dan zeker weten door een reactie op dit berichtje of een mailtje naar info@fantasywereld.nl

Ga naar de Evenementenkalender >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties