EvenementenEvenementennieuwsEcho Base Charity Con doneert opbrengst aan UNICEF

Echo Base Charity Con doneert opbrengst aan UNICEF

-

Op 16 december 2017 stond Kinepolis Jaarbeurs Utrecht in het teken van Star Wars tijdens Echo Base Charity Con, het 100% Star Wars-evenement waar Star Wars-fans hun hart konden ophalen. Organisator Stichting Echo Base maakt met trots bekend dat de netto-opbrengst van het volledig uitverkochte evenement maar liefst €10.604 bedraagt. Dit bedrag wordt in samenwerking met Star Wars: Force for Change beschikbaar gesteld aan UNICEF, die dit zal gebruiken ten behoeve van het enige kinderziekenhuis in de Centraal Afrikaanse Republiek. De organisatie maakt tevens bekend dat de volgende editie van Echo Base Charity Con plaats zal vinden in december 2019.

Echo Base Charity Con is een terugkerend Star Wars-walhalla voor jong en oud. Stichting Echo Base ontving op afgelopen editie een groot aantal Star Wars-coryfeeën, waaronder Jeremy Bulloch (cultheld Boba Fett uit The Empire Strikes Back en Return of the Jedi), Michael Carter (Bib Fortuna in Return of the Jedi), Tim Rose (Admiral Ackbar in Return of the Jedi, The Force Awakens en The Last Jedi) en Brian Herring (BB-8 in The Force Awakens en The Last Jedi). Ook was er veel uiteenlopende merchandise te koop, liepen er vele cosplayers rond en werden er Q&A’s en signeersessies met de aanwezige Star Wars-acteurs georganiseerd. Ook aan de jeugdige bezoekers was gedacht: zo konden kinderen leren vechten met een lightsaber, een bouwwerk maken van Star Wars-LEGO, Star Wars-spellen spelen en geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Echo Base Charity Con is daarmee niet alleen een fantastisch evenement voor Star Wars-liefhebbers, maar geschikt voor de hele familie.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties