Nieuw deel in de Twilight saga komt er dan toch: Midnight Sun

0
137

Het begon met een aftelklok op de site van schrijfster Stephenie Meyer, maar werd vandaag dan ook nog bevestigd: er komt een nieuw boek in de Twilight Saga, getiteld Midnight Sun. Het boek, dat door de ogen van Edward Cullen zal worden verteld, was jaren geleden al in de maak. Toen werd er echter (een deel van) het manuscript gelekt en stopte de schrijfster het in de la, om het nu dus eindelijk weer tevoorschijn te halen. Lezers zullen meer te weten komen over het verleden van Edward Cullen en een kijkje krijgen in wat er in zijn hoofd omgaat. Het boek zal in augustus verschijnen, maar wanneer de vertaling gereed is, is nu nog niet bekend.

Van Stephenie Meyer verscheen na haar succesvolle YA-reeks (waar minstens zo succesvolle films van werden gemaakt) nog Zielen.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here