BoekenBoeknieuwsNieuw deel in de Twilight saga komt er dan toch: Midnight Sun

Nieuw deel in de Twilight saga komt er dan toch: Midnight Sun

-

Het begon met een aftelklok op de site van schrijfster Stephenie Meyer, maar werd vandaag dan ook nog bevestigd: er komt een nieuw boek in de Twilight Saga, getiteld Midnight Sun. Het boek, dat door de ogen van Edward Cullen zal worden verteld, was jaren geleden al in de maak. Toen werd er echter (een deel van) het manuscript gelekt en stopte de schrijfster het in de la, om het nu dus eindelijk weer tevoorschijn te halen. Lezers zullen meer te weten komen over het verleden van Edward Cullen en een kijkje krijgen in wat er in zijn hoofd omgaat. Het boek zal in augustus verschijnen, maar wanneer de vertaling gereed is, is nu nog niet bekend.

Van Stephenie Meyer verscheen na haar succesvolle YA-reeks (waar minstens zo succesvolle films van werden gemaakt) nog Zielen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties