BoekenBoeknieuwsLebowski lanceert Engelstalig online magazine 2.3.74, met 'Grounded SF-verhalen' van Nederlandse en...

Lebowski lanceert Engelstalig online magazine 2.3.74, met ‘Grounded SF-verhalen’ van Nederlandse en Vlaamse auteurs

-

Vandaag, 2 maart 2018, is het precies zesendertig jaar geleden dat sciencefictioncoryfee Philip K. Dick overleed. Vandaag is het tevens de dag dat het Engelstalige tijdschrift 2.3.74 voor het eerst verschijnt, een initiatief van uitgeverij Lebowski: de titel is een hommage aan PKD, die in februari/maart 1974 definitief het licht zag.

Het tijdschrift is gratis en zal tweejaarlijks de stratosfeer ingestuurd worden. Het is tevens een eerste proeve van onze samenwerking met het Amerikaanse agentschap William Morris Agency: zij zullen het tijdschrift wereldwijd uitsturen naar uitgevers en redacteuren, en naar scenaristen, producenten en regisseurs in Hollywood. 

 

Lees het digitale ‘tijdschrift’ hier!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties