BoekenBoekachtergrondSpeciaal Tolkien evenement met Cor Blok bij Van Piere en VUE Eindhoven

Speciaal Tolkien evenement met Cor Blok bij Van Piere en VUE Eindhoven

-

Op 6 juni gaat Tolkien in première, de film over het leven van de fantasygrootheid J.R.R. Tolkien, schrijver van In de ban van de Ring en De Hobbit. Bekijk hier de trailer van deze film. Boekhandel Van Piere en Vue Cinema gaan voor die gelegenheid een evenement organiseren met de filmpremière, de verkoop van exclusieve boeken en een presentatie van illustrator Cor Blok.

De Nederlands kunstenaar Cor Blok heeft voor velen het beeld bepaald bij de boeken van Tolkien. Voorafgaand aan de Nederlandse première van de film Tolkien zal hij vertellen over de totstandkoming van zijn werk en over zijn ontmoeting met Tolkien. Speciaal voor de liefhebbers zijn er gesigneerde prints van zijn Tolkien-werk te koop. Meer dan 50 jaar geleden gemaakt en met volle instemming van Tolkien zelf. Tolkien heeft de werken zelf gezien en was er zo van onder de indruk, dat hij er twee heeft gekocht (en een derde er gratis bij kreeg). Ook zijn er speciale aanbiedingen op de serie History of Middle Earth en op de serie met kunstleren Tolkien compendiums door David Day.

De toegang tot de lezing is gratis bij aankoop van je bioscooptickets voor ‘Tolkien’ om 20.00u bij VUE Eindhoven. Aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. Voor actuele filmtijden, prijzen en reserveringen zie vuecinemas.nl/eindhoven.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties